Gudstjenester

Søndags gudstjenester og onsdagsmøder

Onsdagsmøder med vidnesbyrd

Onsdagsmøderne ligner søndags gudstjenesterne, men de valgte skriftsteder er tilpasset menighedens og lejlighedens behov. Du vil også hører andre deltagere dele indsigter, erfaringer og helbredelser de har fået, som følge af bøn og deres studie af Kristen Videnskab.

Deltag i et ugentligt online onsdagsmøde med vidnesbyrd, med folk fra hele verden. Mødet sendes live, på engelsk, via internet og telefon kl. 14.00, Boston tid. (kl. 20.00 dansk tid). En lydoptagelse er til rådighed indtil kl. 8.00 hver fredag, Boston tid. (kl. 14.00 dansk tid).

FIND EN KIRKE

Søndags gudstjenester

Du er hjertelig velkommen til at deltage i en søndags gudstjeneste i enhver Kristen Videnskabs grenkirke eller samfund, rundt om i verdenen. Her vil der være musik, sang, oplæsning af skrifterne, stille bøn og en prædiken. Prædikenen er baseret på en ugentlig bibellektion fra vores Præst: Bibelen og Videnskab og Helse med Nøgle til Skriften af Mary Baker Eddy.

Søndagsskole undervisning for børn, teenagere og unge voksne op til 20 år, holdes generelt på samme tidspunkt, som søndags gudstjenesterne.

Uanset hvor du er, kan du deltage i søndags gudstjenesten fra Moderkirken i Boston, Massachusetts, USA. Gudstjenesten sendes live, på engelsk, via internettet og telefon kl. 10.00 Boston tid, (kl.16.00 dansk tid), og en lydoptagelse er til rådighed hele ugen.

Find en Kirke